Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα για το λιμάνι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη είναι δεδομένη και απλά το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του συλλόγου.
Ακόμα και αν ο Κόκκαλης αποφασίσει να διατηρήσει τον 41χρονο προπονητή για τον αγώνα με την Αλκμααρ, είναι βέβαιο ότι θα ανακοινώσει την απομάκρυνση του προπονητή μετά τον αγώνα με τους Ολλανδούς.

Το κλίμα άλλωστε είναι τόσο βαρύ για τον Κετσπάγια και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι αδύνατον να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κοκκάλης...
Το στοιχείο που έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού "βράζει" με τον Γεωργιανό τεχνικό και δεν επιθυμεί την παραμονή του Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, οι τελευταίοι ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Κετσπάγια.

"Πρόεδρε, διώξ' τον τώρα, πριν να είναι αργά για την ομάδα" είπαν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι στον Κόκκαλη και βέβαια όλοι στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ προβληματισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οργανωμένοι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" αλλά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο σύνολό τους, θεωρούν πως η παραμονή του 41χρονου προπονητή στο "τιμόνι" της ομάδας μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να επιφέρει.

Αυτό άλλωστε είπαν στον Κόκκαλη και οι οργανωμένοι στη χθεσινή συνάντηση, καθώς επισήμαναν στον πρόεδρο ότι κανείς φίλαθλος δεν θέλει πλέον τον Γεωργιανό, ενώ έγινε και αναφορά στα προβλήματα που έχει με τους παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα, βέβαια, οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" είπαν στον Κόκκαλη ότι θα σταθούν στο πλευρό του συλλόγου και θα στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα, σε όλα τα παιχνίδια.
Οπως όλα δείχνουν η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πάει σε μια μεταβατική λύση σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτός που θα καθήσει στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" αναμένεται να είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Ο παλιός άσος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι τώρα προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου και άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα του λιμανιού.

 
Top