Χίλιοι πεντακόσιοι πολίτες της Β΄ Πειραιά, σε μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, παρακολούθησαν την ομιλία του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά και τομεάρχη Αθλητισμού κ. Δημήτρη Λιντζέρη.

Οι πολίτες της Β΄ Πειραιά κατέκλυσαν την αίθουσα της Ένωσης Σμυρναίων στη Νίκαια (24/9) και υποδέχθηκαν με θερμές εκδηλώσεις τον Δημήτρη Λιντζέρη.

Ο ενθουσιασμός κυριάρχησε και ο υποψήφιος βουλευτής αναγκάστηκε να σταματήσει πολλές φορές την ομιλία του διακοπτόμενος από τα χειροκροτήματα των πολιτών της Β΄ Πειραιά.

Ο Δημήτρης Λιντζέρης, απευθυνόμενος στους πολίτες, τόνισε:

«Είμαι δίπλα σας μαζί σας σε αυτή τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Γιατί στους αγώνες αυτού του κινήματος, μπροστά – μπροστά και στην πρωτοπορία, ήταν πάντα οι απλοί αγωνιστές.Αυτοί που δε γεννήθηκαν μέσα στην εξουσία, αυτοί που κράτησαν όρθιο το Πάσοκ σε δύσκολες εποχές.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο κ. Λιντζέρης τόνισε:
« είναι τιμή να διεκδικείς την ψήφο των πολιτών της Β΄ Πειραιά! Δεν είμαι στην πολιτική για να δημιουργήσω σχέσεις συναλλαγής και εξάρτησης, απρόσωπες σχέσεις που εξατμίζονται την επόμενη ημέρα των εκλογών. Από μένα δεν θα πάρετε ποτέ υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, δεν πρόκειται ποτέ να σας πουλήσω ψεύτικες ελπίδες.Αρκετά πια με την πολιτική των ψεύτικων υποσχέσεων, των αθέμιτων υποσχέσεων,του εμπορίου ελπίδας και της ιδιοκτησιακής αντίληψης για την ψήφο των πολιτών. Γνωρίζω ότι τη δύναμη που θα μου δώσετε με τη ψήφο σας, σας τη χρωστάω και δεν μου τη χρωστάτε. Πιστεύω ότι πολιτική σημαίνει αρχές, ιδέες και έργο. Για αυτό σας καλώ όλους μαζί να συστρατευτούμε με τον Γεώργιο Παπανδρέου για να βγάλουμε την πατρίδα μας από το τέλμα».


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ


 
Top