Για 49η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής ο καθιερωμένος αγώνας Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού στον Κορυδαλλό. Οι Βραδύποροι, βετεράνοι παίκτες του Ολυμπιακού, και οι Ταλαίπωροι, βετεράνοι της Προοδευτικής, θύμισαν στους περίπου 300 φιλάθλους, που παρακολούθησαν τον αγώνα, στιγμές του παρελθόντος.

Για την Ιστορία ο Ταλαιπωριακός κέρδισε τον Βραδυποριακό (ήταν ενισχυνένος με Τσιαντάκη, Μητρόπουλο, Χατζίδη) με 2-1, κατακτώντας μόλις την 4η νίκη στα 49 χρόνια του θεσμού.

Για τους νικητές σκόραραν ο Παπαχρόνης και ο Βαμβακούλας με αυτογκόλ, ενώ σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Βαΐτσης.

Ο Νίκος Βαμβακούλας λίγο πριν από τη σέντρα με το γνωστό χιούμορ του τόνισε:

«Έχουμε μαζί μας και τους Χατζίδη, Τσιαντάκη, Μητρόπουλο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε πάλι εύκολα». Στη συνέχεια, όμως, σοβαρεύτηκε όταν αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλοι λένε για βελτίωση. Εγώ δεν είδα τίποτα. Δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι και παραμένουμε στάσιμοι».

Για το πρωτάθλημα υπογράμμισε ο Βαμβακούλας:

«Δίκαια το παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ήταν σωστή η απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Δεν ξέρω αν ήταν κακός προπονητής, αλλά έκανε συνέχεια αλλαγές και μπέρδευε την ομάδα».

Όσον αφορά στο τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στις επιτυχίες, είπε:

«Να κάνει καλές μεταγραφές και να πάρει έναν καλό προπονητή. Συμφωνώ με τη λύση Βαλβέρδε και από Ελλάδα καλύτερες περιπτώσεις είναι του Λεμονή και του Αναστόπουλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια δεν κατόρθωσε να παίξει ο Ηλίας Ρωσίδης που, όμως, έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, ενώ τα έσοδα του παιχνιδιού θα δοθούν για ενίσχυση του φιλάθλου της Προοδευτικής, Δημήτρη Σπυρόπουλου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 
Top