Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Άρη παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς, όσους έφτασε και ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ έδωσε το δικαίωμα και στους «κιτρίνους» να τον φτάσουν σε απόσταση… αναπνοής (3 β.). Το βαθμολογικό πλεονέκτημα που υπήρχε πριν το ματς στη Θεσσαλονίκη εξανεμίστηκε και πλέον όλα είναι ανοικτά.

Η ήττα και περισσότερο από όλα η εικόνα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν και παράλληλα εξόργισαν τον Σωκράτη Κόκκαλη, που βλέπει πως η υπόθεση της πρωτιάς στα πλέι οφ δεν είναι πλέον στα χέρια της ομάδας του. «Κάναμε μια τραγική εμφάνιση, είναι εμφανές πως το πρόβλημα είναι μεγάλο. Τουλάχιστον να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πετύχουμε το στόχο μας» τονιζόταν χθες από τον Ολυμπιακό.

Ήδη από χθες άρχισαν να βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια τα σενάρια περί αντικατάστασης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με τον Κόκκαλη πάντως να αναφέρει οποιαδήποτε εξέλιξη θα δρομολογηθεί μετά το πέρας των αγώνων. Μάλιστα κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Αλέκου Αλεξανδρή και Νίκου Αναστόπουλου. Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωναν την πρόταση που του είχαν κάνει, τονίζοντας πως παραμένει το θέμα ανοικτό για το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στη συνέντευξη Τύπου μπορεί να ανέφερε πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναμονή για «Τόρο» και… κίτρινος πυρετός

Ο Ολυμπιακός καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα και να προετοιμαστεί για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς περιμένει να έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Τοροσίδη, που είναι καλύτερα μετά την κάκωση στον αχίλλειο. Αντίθετα θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Ζαϊρί και Ντιόγο.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Γκαλίτσιος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα τέσσερα επόμενα ματς (εξαιρείται δηλαδή μόνο αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ) θα απουσιάσει. Στο όριο των έξι καρτών είναι ο Ντουντού, ενώ τρεις κάρτες έχουν οι Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Λούα Λούα, Ζεβλάκοφ και Ντάρμπισαϊρ.

Σταύρος Λιλόγλου
 
Top