Μία... ανάσα από το Λιμάνι του είναι πλέον ο Κώστας Μήτρογλου!



Ο διεθνής επιθετικός έχοντας πάρει το ΟΚ -σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία- από τους Κότατζερς είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στους ερυθρόλευκους. Ένας δανεισμός το κόστος του οποίου κυμαίνεται από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ (που ήταν και η καλύτερη που είχε η Φούλαμ για τον παίκτη) και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει μαζί του για την κάλυψη του συμβολαίου του.



Η Κρίσταλ Πάλας και η ΚΠΡ ανέβασαν και άλλο τις προσφορές του, όμως ο "πιστολέρο" με βάση την ενημέρωση από το Νησί ξεκαθάρισε την θέση του.



«Εγώ θέλω Ολυμπιακό. Αυτή είναι η επιθυμία μου», μετέφερε στην τελευταία χρονικά συνάντηση που έγινε με τη διοίκηση της Φούλαμ και αυτό που απέμενε ήταν μία ακόμα επαφή των δύο πλευρών.



Αυτή έγινε και ο δρόμος για τους πρωταθλητές Ελλάδας... άνοιξε διάπλατα. Ο Μήτρογλου αναμένεται στη χώρα μας μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς πρόκειται να ταξιδέψει το βράδυ από την Αγγλία.



Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να έρθει και πιο αργά την Κυριακή. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα κλείσει με δανεισμό ενός έτους. Όπως φαίνεται ένα μεγάλο come back είναι προ των πυλών στο Λιμάνι!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/blog-post_5457.html
 
Top