Η Τίγκρες τήρησε τη δέσμευσή της και κινήθηκε νομικά κατά του νομικού εκπροσώπου του Άλαν Πουλίδο, καταγγέλοντας επίσης εκβιασμούς και απειλές.



Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από το Μεξικό η Τίγκρες προχώρησε σε μήνυση κατά του Χάιμε Καστίγιο Τριγκέρος, του δικηγόρου του Άλαν Πουλίδο, τον οποίο και κατηγορεί για εκβιασμό, για διάφορες μορφές απειλών και για μία σειρά από παράνομες ενέργειες προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός. Έχει φτιάξει μάλιστα έναν ειδικό φάκελο για την υπόθεση που έχει πάει στην δικαιοσύνη.



Ένα από τα γεγονότα που αναφέρει η Τίγκρες είναι οι απειλές του Καστίγιο προς την ομάδα μετά από συνάντηση που έγινε στις 8 Αυγούστου για να συζητηθεί (ξανά) το θέμα του συμβολαίου του παίκτη. Τονίστηκε πως ο δικηγόρος του Άλαν Πουλίδο απαίτησε την ελευθέρας του παίκτη, ξεκαθαρίζοντας προς την Τίγκρες ότι εάν δεν την δώσει θα υπάρξουν μεγάλες συνέπειες.



Η Τίγκρες καταγγέλει πως έχει δεχθεί και απειλητικά e-mail από τον νομικό εκπρόσωπο του Άλαν Πουλίδο. Επίσης τον κατηγορεί για... διαμόρφωση αποδεικτικών στοιχείων για δυσφήμηση προς αυτήν.



Eίναι γεγονός πως το παιχνίδι έχει... χοντρύνει για τα καλά με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει στα άκρα με στόχο να βρουν το δίκιο τους.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/blog-post_7484.html
 
Top