Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει και αυτός μετά τον Κώστα Μανωλά στη Ρόμα.



Ο Ολυμπιακός μετά τα 15 εκατομμύρια ευρώ (13+2) που έβαλε στα ταμεία του από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, ετοιμάζεται να πουλήσει σε σούπερ τιμή και τον ακραίο αμυντικό του στους Ρωμαίους.



Ωστόσο, η πώληση του Χολέμπας θα φέρει και μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους, καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περίμεναν εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα κάποια μεγάλη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή και έτσι ήταν έτοιμοι, ώστε όταν... «σκάσει» η πώλησή του, να κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του.



Στο Λιμάνι λοιπόν περιμένουν να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Χολέμπας στη Ρόμα και μετά, θα «τρέξουν» για να κλείσουν την συμφωνία με τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty» της ιστοσελίδας είναι πολύ πιθανό ο αντι-Χολέμπας να προκύψει από «καραμπόλα» και μέσω... Ρώμης!



Και εξηγεί...



Το φαβορί για αριστερό μπακ παραμένει ο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και δεν «παίζει» μόνος του, αφού στον Ολυμπιακό κοιτάνε κι άλλους παίκτες. Ο Αργεντινός αμυντικός λοιπόν, πριν προταθεί στους ερυθρόλευκους, είχε προταθεί στη Ρόμα, η οποία όμως τον απέρριψε και επέλεξε να κινηθεί για τον Χολέμπας... αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.



Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική... «βοήθεια» των Ρωμαίων προς τον Ολυμπιακό για τον αντι-Χολέμπας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Ρόμα πρότεινε στους ερυθρόλευκους για αντικαταστάτη του διεθνή μπακ τον Εμανουελσον, παρόλο που τον απέκτησαν ως ελεύθερο μόλις τον προηγούμενο μήνα!



Ο Ολλανδός ακραίος πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, παρότι δεν μπόρεσε να πείσει τον νέο του προπονητή...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/blog-post_2007.html
 
Top