Ανοίγει σήμερα (30/08) η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας και η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη (21:00, OTE TV Sport 3 HD και ΑΝΤ1) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.



Πολλά έχουν αλλάξει σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι στη Σλοβενία και πλέον η Εθνική, με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της, είναι έτοιμη για ακόμα ένα… ταξίδι, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Πρώτος αντίπαλος η Σενεγάλη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς άπαντες γυμνάστηκαν κανονικά στη χθεσινή (29/08) προπόνηση.



Το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όπως τόνισε και ο Γιώργος Πρίντεζης στο "gazzetta.gr".



«Τα δύο τελευταία χρόνια, την πατήσαμε από τη Νιγηρία στο προολυμπιακό τουρνουά και την Φινλανδία στο Ευρωμπάσκετ και αυτές οι ήττες, μας στέρησαν την διάκριση! Γι‘ αυτό λοιπόν, πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας, να μας δυσκολέψουν», ήταν τα λόγια του φόργουορντ του Ολυμπιακού.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/blog-post_7773.html
 
Top