Ηταν ο πιο παραγωγικός Ελληνας γκαρντ στην πρεμιέρα της Εθνικής κόντρα στη Σενεγάλη. Με 7 πόντους και 4 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής, ο Κώστας Σλούκας έβαλε και αυτός τη σφραγίδα του, όμως ξέρει καλά ότι τα πραγματικά δύσκολα δεν έχουν ακόμα αρχίσει.



Μιλώντας στο "Contra.gr" μετά το τέλος του ματς, ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε: “H πρεμιέρα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες, άρα κρατάμε τη νίκη. Δεν κρίθηκε κάτι φυσικά και συνεχίζουμε.



Οι Φιλιππίνες σαν ομάδα έδειξαν το χαρακτήρα τους και δυσκόλεψαν πολύ τους Κροάτες. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδο της αυτοσυγκέντρωσής μας σε πολύ υψηλά επίπεδα έτσι ώστε να φτάσουμε στη νίκη.



Ισως χρειαστεί να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας σε ότι αφορά κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι αύριο".



Ο Ελληνας γκαρντ δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από την άνετη νίκη της Αργεντινής επί του Πουέρτο Ρίκο: “Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα από τη νίκη της Αργεντινής που ήταν μεγάλη βέβαια. Ισως βρέθηκε σε κακή ημέρα το Πουέρτο Ρίκο. Οπως και να έχει είναι αυτό που είπα πριν. Δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε καμία από τις επόμενες ημέρες με όποιον και αν παίζουμε”.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/blog-post_1739.html
 
Top