Οι παρακάτω πισίνες είναι οι πιο απίστευτες πισίνες του κόσμου, λόγω της τοποθεσίας, της θέας, της κατασκευής και της χλιδής που προσφέρουν. ...



8.The Μarden Palace. Η συγκεκριμένη πισίνα δεν ασφυκτιά ποτέ από κόσμο λόγω του τεράστιου μεγέθους της αλλά και του υψηλού κόστους που απαιτεί η επίσκεψη. Βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας και μοιάζει πραγματικά με παλάτι.



7.The Library Hotel Samui. Το μοναδικό μωσαικό αυτής της πισίνας στην Ταυλάνδη μεταμορφώνει σε κόκκινα τα νερά της πισίνας και χαρίζει μια μοναδική εμπειρία.





6.Ηotel Vialla Honegg Spa. Το νερό έχει θερμοκρασία 34 βαθμούς και βρίσκεται 914 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Ζεστό μπάνιο με θέα τα βουνά, αρκει να πάει κανείς στο συγκεκριμένο μέρος στην Ελβετία.



5.Infinity. Τελίκά οι Μαλδίβες προσφέρουν τα πάντα. Εκτός από τις υπέροχες φυσικές παραλίες διαθέτους και αυτή τη μοναδική πισίνα που κάθε άλλο παρά με συμβατική πισίνα μοιάζει.







4.Ubud Hanging Gardens Resort. Κι όμως αυτό το μέρος υφίσταται και είναι στο μαγευτικό Μπαλί. Το μόνο που θέλεις είναι να σε ξεχάσουν εκεί, σε αυτή την πισίνα.



3.San Alfonso Del Mar Resort. Στη Χιλή βρίσκεται η, ομολογουμένως, μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο στην οποία μπορείς να προβείς ακόμη και σε ιστιοπλοία και καταδύσεις!





2.Marina Bay Sands. Αντενδείκνυται για υψοφοβικούς καθώς βρίσκεται στον 57ο όροφο ουρανοξύστη στη Σιγκαπούρη. Η καταπληκτική πισίνα έχει τρομερή θέα και μια βουτιά σε αυτήν αποτελεί εμπειρία ζωής.






1.Grace Santorini. Η πισίνα αυτή βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης, σε συνδυασμό με τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του νησιού, φαντάζει σαν όνειρο.
 
Top