Ο Αντώνης Νικοπολίδης θεωρεί ότι η 3η θέση είναι ο... ρεαλιστικός στόχος για τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Champions League, τονίζοντας όμως ότι έχει... προίκα από καλές παρουσίες στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει δύο τεράστιες ομάδες. Η λογική λέει ότι πρώτος στόχος είναι η διεκδίκηση της 3ης θέσης για να συνεχίσει στο Europa. Σημαντικός για μένα στόχος, όμως, είναι να πραγματοποιήσει και καλές εμφανίσεις στον όμιλο. Ενδεχόμενες νίκες στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Άρσεναλ, που την έχει ξανακερδίσει ή την Μπάγερν, θα είναι σπουδαίες. Έχει... προίκα ο Ολυμπιακός τις πολύ καλές παρουσίες των τελευταίων ετών και πρέπει να τη διατηρήσει. Τα τελευταία χρόνια είναι μια υπολογίσιμη και ανταγωνιστική ομάδα. Έχει κερδίσει μεγάλες ομάδες, όπως έκανε πέρυσι με Ατλέτικο και Γιουβέντους» ήταν τα πρώτα του πρώην τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων στη Real News.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των ερυθρόλευκων: «Δεν είναι το πρόγραμμα το κλειδί, αλλά το πώς θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Είναι μια νέα ομάδα, θέλει το χρόνο της. Βέβαια έχει αρκετό καιρό έως το πρώτο ματς. Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Νομίζω πως το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ, την οποία κερδίσαμε τις προηγούμενες φορές, μπορεί να κρίνει κάτι. Σημαντική επίσης θα είναι η διπλή μονομαχία με τους Κροάτες στην 3η και 4η αγωνιστική. Όσον αφορά την ψυχολογία, είναι ξεκάθαρο. Οι ποδοσφαιριστές ζουν για να παίζουν τέτοια ματς. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλώνει και το κίνητρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Μπαίνεις και παίζεις με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες όπως είναι η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Ανυπομονείς».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/blog-post_7061.html
 
Top