Αργή ανάπτυξη διέκρινε στον Ολυμπιακό ο Ακης Μάντζιος, στο σαββατιάτικο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των Βοιωτών υποστήριξε ότι οι ευκαιρίες των νταμπλούχων Ελλάδας προήλθαν κυρίως από λάθη της ομάδας του, ενώ στάθηκε στην ιδιαιτερότητα των τερμάτων που δέχτηκε ο Λεβαδειακός, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 2-0.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ακη Μάντζιου στο Sport24 Radio:

Για το τί είπε στο δεύτερο γκολ: “Έχει και αυτό την ομορφιά του. Είναι κάτι σπάνιο το πρώτο γκολ. Το δεύτερο έχει μπει και θα ξαναμπεί. Είναι κρίμα. Είναι και το χρονικό σημείο, το λεπτό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμό, αλλά προχωράμε.”

Για το αν πίστεψε ότι θα πάρει βαθμό η ομάδα του: “Όσο περνούσε ο χρόνος και βλέποντας και την εικόνα, είχαμε πίστη ότι μπορούμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κλείσαμε καλά τους διαδρόμους. Είχε αργή ανάπτυξη ο Ολυμπιακός και κάποιες φάσεις που έκανε ήταν από δική μας κακή αμυντική συμπεριφορά. Όσο περνούσε ο χρόνος βλέπαμε ότι ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τον βαθμό.”

Για την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο: “Σίγουρα θα υπήρχε πίεση. Είδαμε ότι μπήκε αλλαγή ο Ντομίνγκες. Είναι λογικό το ότι δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν θα το λέμε συνέχεια. Ήρθαν παιδιά την τελευταία στιγμή και η ομάδα δεν είναι όπως τη θέλω. Πίεσε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πίεζε και είχε την κατοχή, αλλά ουσιαστικά η φάση είναι το δοκάρι του Ντοσεβί. Αυτή είναι και η ομορφιά όμως. Μπήκε ένα σπάνιο γκολ.”

Για την προετοιμασία του Λεβαδειακού: “Έρχονται συνέχεια παίκτες και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος θα έρθουν ακόμα δύο έως τρεις. Αλλά όσοι και να έρθουν, θέλουμε χρόνο. Δεν φτιάχνεις ομάδα σε δέκα μέρες. Η ομάδα μας και στα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό έδειξε σοβαρή. Κάθε διακοπή που έρχεται, είναι καλή για εμάς.”

Για την καλοκαιρινή περιπέτεια του Λεβαδειακού, ο οποίος δεν γνώριζε σε ποια κατηγορία θα παίξει: “Αυτό το τρίμηνο ήταν ιδιαίτερο. Προσωπικά, δεν το έχω ξαναζήσει και έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Όλα ήταν στον αέρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στην Super League. Πρέπει να ”τρέξουμε” για να έρθουν παίκτες, να προετοιμαστούμε και παράλληλα να παίζουμε αγώνες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό λέω ότι βοηθάει κάθε διακοπή. Θέλει δουλειά. Ευελπιστώ ότι ο Λεβαδειακός θα είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς.”

Για το πώς του φάνηκε ο Ολυμπιακός: “Και ο Ολυμπιακός είναι καινούργια ομάδα. Θέλουν χρόνο για να δέσουν οι ποδοσφαιριστές. Φάνηκε να έχει αργή ανάπτυξη από τον άξονα, αλλά έχει ταχύτητα στα πλάγια. Φαίνεται η απουσία ενός καθαρού σέντερ φορ. Έχει νέο προπονητή. Πιστεύω ότι σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος. Τώρα, εκεί που θέλει ενίσχυση, νομίζω ότι ξέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τι πρέπει να κάνουν.”

Για την εικόνα που έχει από τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και τις εκπλήξεις: “Αυτό είναι και καλό. Καλό είναι να υπάρχουν εκπλήξεις. Μετά την πέμπτη αγωνιστική πιστεύω θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Ακόμα έρχονται παίκτες και οι ομάδες φτιάχνονται. Όπως και να έχει, πρέπει κι εμείς να παίζουμε με τον χρόνο. Αρχίσαμε με δύο δύσκολα παιχνίδια και στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε τα πέντε παιχνίδια έξω.”

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/blog-post_8018.html
 
Top