Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ακόμα μια φορά για τον Ολυμπιακό ο Τζίμι Ντουρμάζ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Σουηδός, ο οποίος έχει καθιερωθεί και υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει μείνει ανεπηρεάστος από την κρίση και πως συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Ντουρμάζ ανέφερε πως επί Μίτσελ ήταν ένα βήμα μακριά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. «Η βαλίτσα ήταν έτοιμη και η οικογένεια ήταν στη Σουηδία για πολύ καιρό. Εγώ είχα τρεις ή τέσσερις επιλογές. Δεν είχα πρόβλημα με τον προπονητή όταν δεν με έβαζε να παίξω, αλλά μετά σταμάτησε να μου μιλάει», ανέφερε για τον Μίτσελ ο Ντουρμάζ και συνέχισε για την τωρινή κατάσταση.

«Ξεκίνησα σε κάθε παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και έπαιξα 90 λεπτά στην πρεμιέρα. Νιώθω πάρα, πάρα πολύ ωραία».

Στη συνέχεια μίλησε και για την κρίση στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό βέβαια να μην έχει κανένα πρόβλημα. «Δεν παρατηρείς κάτι, αλλά όταν πηγαίνεις στην πόλη, το καταλαβαίνεις. Εδώ στον Ολυμπιακό είμαι πολύ καλά».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/blog-post_2913.html
 
Top