Οι Σουηδοί αποκάλυπταν πως η Φενέρμπαχτσε δίνει... 2,8 εκατ. ευρώ για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού αλλά η μεταγραφή... δεν θα προχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους Σουηδούς και την «aftonbladet» η Φενέρμπαχτσε επανήλθε με νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ύψους 2,8 εκατ. ευρώ θέλοντας να πάρουν έστω και την... τελευταία στιγμή τον εξτρέμ των ερυθρόλευκων.

Ομως στο ίδιο δημοσίευμα υπήρχαν δηλώσεις και του Ντουρμάζ και του Νταλίν (ατζέντη του παίκτη) που τόνιζαν πως εάν δεν αλλάξει κάτι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Ξέρω ότι υπάρχει πρόταση από μεγάλο σύλλογο. Και είναι κολακευτικό. Αλλά ήδη παίζω σ' έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Και μάλιστα έχω ξεκινήσει βασικός και στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Επίσης ο σύλλογος θέλει να με κρατήσει», είπε αρχικά ο Ντουρμάζ για να προσθέσει ότι

«Τον χειμώνα ήταν διαφορετικά. Τότε ήμουν έτοιμος να πάρω μεταγραφή. Αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μ' αρέσει πολύ εδώ που βρίσκομαι».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Νταλίν λέγοντας πως «Δεν θέλω ν' αναφέρω τα ονόματα των συλλόγων που έχουν κάνει πρόταση αλλά ο Ολυμπιακός έχει πει όχι».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/blog-post_4751.html
 
Top