Στη βάση της επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού, μετά το εφιαλτικό βράδυ στη Βαρκελώνη και τη βαριά ήττα (με κακή εμφάνιση) από τη Μπαρτσελόνα. Στην ομάδα γνωρίζουν πως οφείλουν να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να επιστρέψουν δυνατοί. Σήμερα, πάντως, ήταν μέρα ξεκούρασης, μιας και η κούραση, μετά από το παιχνίδι και το ταξίδι της επιστροφής, ήταν μεγάλη.

Από αύριο οι παίκτες και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματάνε. Άλλωστε, υπάρχει μπροστά και το παιχνίδι της Δευτέρας με την Καβάλα, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να διατηρήσει μέχρι το τέλος την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Άρα, γίνεται αντιληπτό πως δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση σε αυτό το σημείο.

Μάλιστα, αύριο αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Χακίμ Ουόρικ. Ο Αμερικανός σέντερ αποκτήθηκε για να προσφέρει στον Ολυμπιακό σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί τη Δευτέρα, αλλά από εδώ και στο εξής, κάθε μέρα, κάθε προπόνηση, θα είναι πολύ σημαντική, μιας και έτσι θα γνωρίσει καλύτερα τους συμπαίκτες του και τα συστήματα.


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post_548.html
 
Top