Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα πλέι οφ της Super League και εκεί θα αφήσει πίσω του την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής Νέων του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στη «Live Sport», αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, κάνοντας μια δήλωση-παραδοχή που θα συζητηθεί!

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα άλλα, για τον Ολυμπιακό είπε:

- Ποια εικόνα έχετε σχηματίσει για την πρώτη ομάδα;

«Όλοι όσοι δουλεύουμε στον ΠΑΟΚ. έχουμε ως βασικό μας μέλημα να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της πρώτης ομάδας. Έγιναν πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, και κατά τη γνώμη μου ορισμένοι από τους νεοαποκτηθέντες, ίσως να μην είχαν ιδέα πού έρχονταν να παίξουν. Στην πορεία, βέβαια, το συνειδητοποίησαν και έχουν αντιληφθεί τις απαιτήσεις του συλλόγου και τα «θέλω» των οπαδών του ΠΑΟΚ. Άποψη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ, μετά τον Ολυμπιακό. Έχουμε ικανούς και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι αυτό θα αποδειχτεί στο τέλος της σεζόν. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, περιμέναμε μέχρι τώρα περισσότερα από την ομάδα, αλλά είμαι βέβαιος, ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στα πλέι οφ. Και εκεί διαθέτει την ποιότητα, για να αφήσει πίσω του την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

- Χωρούν προβλέψεις για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει ποιοτικότερους παίκτες και αγωνίζεται σχεδόν ανελλιπώς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να βρει μπροστά του υψηλότερο εμπόδιο στον δρόμο για τον τελικό. Από την άλλη ίσως αποδειχτεί και καλό το ότι θα τον αντιμετωπίσει σε δύο παιχνίδια. Και θεωρώ ότι η ομάδα, που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για το Κύπελλο. Μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε καλά αντιμετωπίζοντας στο κύπελλο τον Ολυμπιακό. Και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα κατορθώσει και φέτος».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post_258.html
 
Top