Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται σήμερα να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Βέροια (15:00, Novasports 2), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και με νίκη κατακτούν και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και μάλιστα πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά, πριν μπει καν ο Μάρτης! Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν επί Βαλβέρδε το 2012, όταν ο τίτλος είχε κατακτηθεί οριστικά στις 10 Μαρτίου.

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στους παίκτες του και τους είπε να στρέψουν την προσοχή τους στην επίτευξη του νταμπλ, να ξεχάσουν το ματς με την Άντερλεχτ («προσπαθήσατε πολύ, δεν έχω παράπονα, χάσαμε από λάθη συγκέντρωσης και στις λεπτομέρειες») και να αφοσιωθούν στην προετοιμασία για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα νικήσουν σήμερα την Βέροια με ένα καλό παιχνίδι που θα βοηθήσει στην αλλαγή ψυχολογίας.

Σύμφωνα με όσα έδειξε και με την ανακοίνωση της αποστολής ο Μάρκο Σίλβα, προτίθεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με αρκετά νέα πρόσωπα.

Η πρώτη αλλαγή ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, καθώς ο Καπίνο θα πάρει τη θέση του Ρομπέρτο, με στόχο να έχει ρυθμό εν όψει των αγώνων του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Σαλίνο αντί του Ομάρ και ο Τσιμίκας αντί του Μασουακού, με τους Ντα Κόστα και Βούρο να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Κασάμι και δίπλα του ενδέχεται να ξεκινήσει ο Καμπιάσο, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης.

Ο Ερνάνι αναμένεται να παίξει δεξιά, ο Κολοβός αριστερά, ο Φουστέρ σε οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Πουλίδο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τσόρι, Ιντέγε, Σεμπά και Ζντιέλαρ.

Εκτός έμειναν οι Πάρντο, Ομάρ, Μασουακού, Σιόβας και Ντουρμάζ.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post_741.html
 
Top