Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά  6 – 14 ετών,  που διοργανώνει η  Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.
Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους γονείς που είναι δεσμευμένοι στην πόλη τη θερινή περίοδο,  αλλά επιθυμούν να περάσουν τα παιδιά τους ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο, με τρόπο που θα κάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές αξέχαστες.

Εξειδικευμένο παιδαγωγικό προσωπικό έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, ανάλογο με την κάθε ηλικία και προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει μεγάλο εύρος των παιδικών ενδιαφερόντων.

Οι μικροί μας φίλοι θα ζωγραφίσουν, θα κατασκευάσουν, θα μαγειρέψουν, θα γυμναστούν, θα χορέψουν, θα συμμετάσχουν σε θεατρικά παιχνίδια, θα διοργανώσουν γιορτές και φυσικά θα παίξουν. Επιπλέον, θα επισκεφτούν χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και διασκέδασης, γιατί διακοπές χωρίς εκδρομές δε νοούνται.
Το πρόγραμμα, θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους:
·         21/6 - 01/7/2016

·         04/7 - 15/7/2016

·         18/7 - 29/7/2016


Το κόστος για κάθε περίοδο ανέρχεται σε 70,00 ευρώ για το πρώτο παιδί, 50,00 ευρώ για το δεύτερο παιδί της ίδιας οικογένειας και 30,00 για το τρίτο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι :   
·         Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση,

·         Πιστοποιητικό Γεννήσεως του παιδιού

·         Φωτοτυπία Ταυτότητας του γονέα & κηδεμόνα.                                                                               



Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και την Τετάρτη 15/6, στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου και Ζωσιμάδων 11, 4ος όροφος) , 09:00 – 14:00.

  

Το πρόγραμμα υλοποιείται με όλους τους κανόνες ασφαλείας από εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο : 210-4101756.
 
Top