ΜΜΕ από την Πορτογαλία θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε... συζητήσεις με τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πάουλο Ολιβέιρα.

Για ακόμη έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα γράφουν στην Πορτογαλία. Ο λόγος για τον Πάουλο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός και αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τον προπονητή του Ολυμπιακού είχε φανέλα βασικού στα «λιοντάρια», αλλά με τον Ζόρζε Ζέσους έχει αγωνιστεί στα μισά ματς.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, το κόστος της οποίας κυμαίνεται στα 2.000.000 με 3.000.000 ευρώ.

Ο Πάουλο Αντρέ Ροντρίγκες ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 1992 στο Φαμαλικάο της Πορτογαλίας. Είναι σέντερ μπακ και προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Γκιμαράες, Πεναφιέλ, Γκιμαράες Β', ενώ από το 2014 παίζει στη Σπόρτινγκ.

Σε 188 παιχνίδια σε όλη του την καριέρα, έχει πέντε γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και με τη μεγάλη...

Δείτε βίντεο του Ολιβέιρα





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/videos-photo.html
 
Top