Μια διαφορετική ερωτική λέσχη άνοιξε τις πύλες του και στο Σίδνεϊ, όπου βασικός κανόνας είναι η… απουσία αντρών...


Η λέσχη με το όνομα Skirt Club (λέσχη φούστας) αποτελείται από γυναίκες που δηλώνουν «περίεργες» και θέλουν να εξερευνήσουν και να απελευθερώσουν τον ερωτισμό τους.
Τα skirt club είναι η νέα μόδα διασκέδασης του γυναικείου πληθυσμού, που τους επιτρέπει να κάνουν τα πάντα, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και φυσικά μακριά από τους άνδρες.
Το πρώτο skirt club άνοιξε στο Λονδίνο το 2014, αργότερα ακολούθησαν το Μάντσεστερ, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και τώρα το Σίδνεϊ. Τα συγκεκριμένα κλαμπ απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα της σεξουαλικής τους προτίμησης.
Τα πάρτι που γίνονται στις λέσχες είναι δυο ειδών. Τα «Mini Skirt», που πραγματοποιούνται σε δημόσιους χώρους, όπως σε cocktail bar, όπου προσκαλούν νέα μέλη και τα θεματικά πάρτι, που πραγματοποιούνται κάθε έξι μήνες σε σπίτια.



Η Ζενεβιέβ Λεζέν δήλωσε σχετικά: «Η λέσχη δεν είναι μία λέσχη για σεξ, αν και το σεξ δεν αποκλείεται. Απευθύνεται και σε στρέιτ γυναίκες, οι οποίες αναζητούν τον σεξουαλικό πειραματισμό. Εξάλλου οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από άλλες γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες γυναίκες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μία άγρια νύχτα».
Παράλληλα, υποστήριξε πως τα skirt club έχουν 500 μέλη και για να καταφέρει κάποιος να μπει στην ερωτική παρέα των γυναικών αρκεί να γραφτεί. Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά όσες γυναίκες έχουν κάνει αίτηση, πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε κάποιο μέλος.
«Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι πρέπει να είναι σέξι», εξηγεί η 35χρονη ιδρύτρια της πρώτης λέσχης.
«Τα μέλη είναι επαγγελματίες, γυναίκες, υψηλής κοινωνικής τάξης. Όλες όσες έρχονται εδώ αναζητούν ένα διαφορετικό πάρτι», αναφέρει συγκεκριμένα για τις γυναίκες που επιλέγουν να γραφτούν.







 
Top