Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΣ Λ. & ΣΙΑ ΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και της ναυτιλίας από το 1993. 

Έχει συμμετάσχει ως εκθέτης σε πάνω από 100 εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επισκεφτεί πάνω από 500 εκθέσεις κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία.

Η έκθεση COLLECTOR’S EXPO δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία αλλά και την συντήρηση συλλεκτικών αντικειμένων σε ένα χώρο όπου οι εκθέτες και επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν συλλεκτικά αντικείμενα.

Στόχος της έκθεσης COLLECTOR’S EXPO είναι να δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα συλλέκτη να έρθει σε επικοινωνία όχι μόνο με τους Έλληνες ενδιαφερόμενους αλλά και με του εξωτερικού με αγοραστές κυρίως από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.

"My fellow Americans, ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country." 
John F. Kennedy

«Αγαπητοί συνεργάτες, μη ρωτάτε τι μπορεί να κάνει ο Πειραιάς και η Ελλάδα για εσάς, να αναρωτηθείτε τι μπορείτε εσείς να κάνετε για τον Πειραιά και την Ελλάδα.»
COLLECTOR’S EXPO


Η δημιουργία του λογοτύπου σχεδιάστηκε ώστε να απεικονίζει με εμφανή τρόπο το Ελληνικό στοιχείο. Ο Κίονας αποτελεί κατεξοχήν Ελληνικό σύμβολο με διεθνή αναγνωσιμότητα.

Η αναφορά του Πειραιά είναι σημαντική και έχει στόχο την περαιτέρω ανάδειξή του ως τουριστικού προορισμού.

Το μπλε παραπέμπει στα Εθνικά μας χρώματα, τη θάλασσά μας και τη ναυτιλία μας και το χρυσό υποδηλώνει το κύρος της εκδήλωσης COLLECTOR’S EXPO.

Ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης είναι 11-12 Ιουνίου 2016.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα παρευρίσκονται στην Αθήνα επισκέπτες και εκθέτες  από όλη την υφήλιο λόγω της μεγαλύτερης διεθνούς εκθέσεως ναυτιλίας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016» στην οποία συμμετάσχουν πάνω από 1900 διεθνείς συμμετοχές με επισκεψιμότητα άνω των 19.000 από την Ελληνική και διεθνή αγορά.

Το κοινό αποτελείται κυρίως από άνδρες μεσαίου και υψηλού εισοδήματος. 

Πέραν του ανωτέρου κοινού η εταιρεία μας μέσω του τουριστικού γραφείου Kamper Tourism που εξειδικεύεται σε οργανωμένα πακέτα εισερχόμενου τουρισμού έχει ξεκινήσει την επικοινωνία της έκθεσης με συλλέκτες από Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις με σκοπό την προσέλκυσή τους με προτάσεις τύπου City Break συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα την επίσκεψή τους στην έκθεση Collector’s Expo


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2104822411 και στο 6936937002.


 
Top