ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:     
<<Με  Πυξίδα  το  ΦΩΣ>>
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
18 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
7ος Χρόνος Κυκλοφορίας
Οι εκδόσεις ΜΑΚΡΗ
και ο Συγγραφέας - Ηθοποιός - Καθηγητής Ανωτέρων Σχολών Δραματικής  Τέχνης
Καθηγητής Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων
Πάρις Κατσίβελος
σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση της Νέας Έκδοσης
του 18άκις βραβευθέντος βιβλίου του Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού
<<Με  Πυξίδα  το  ΦΩΣ>>
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7,00 μ.μ.
Books Plus/Art & Coffee Πανεπιστημίου 37 (Τηλ:210-3222300 εσωτ.4)


Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν:
η Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κ. Νίνα Διακοβασίλη
 ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ κ. Ίγκορ Κοντράσιν

Το  βιβλίο παρουσιάζουν:
  - Γιώργος Καμπουράκης
Αν. Καθηγητής Ηλ. Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ  του Ε.Μ.Π., δ/ντής του  Εργαστηρίου Επικοινωνίας, Ακουστικής και Τεχνολογίας Μ.Μ.Ε.
- Μάριος Νόττας  Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας(Εuropean Communication Institute - ECI)
Αποσπάσματα απ΄ το βιβλίο θα διαβάσει ο συγγραφέας
Συνοδεύει στο πιάνο: ο Μιχάλης Παπαγεωργίου

Υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Με την στήριξη: Του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ
Των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΕΝ.ΠΑΝ.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.




<<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>
ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ 
Εκδόσεις ΜΑΚΡΗ
<<....Όλα τα θαυμαστά και υψηλά μάς προσφέρονται γενναιόδωρα, πρέπει όμως να απλώσουμε τα πνευματικά μας χέρια να τα αγγίξουμε και να εργαστούμε για να εκδηλωθούν στην εδώ διάσταση και στην τώρα κατανόησή μας.....
3η ΕΚΔΟΣΗ    /   18 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ   /   7ος Χρόνος Κυκλοφορίας

            Το βιβλίο Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>> του Ηθοποιού, Σκηνοθέτη, Καθηγητή Δραματικής Τέχνης και Καθηγητή Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, Πάρι Κατσίβελου, αφού ταξίδεψε γόνιμα και ζεστά στις καρδιές και στις συνειδήσεις κάποιων χιλιάδων αναγνωστών, σε μια εξαετή πετυχημένη διαδρομή από τις εκδόσεις Λιβάνη, ακόλουθα από τις εκδόσεις Όστρια εννέα μήνες και αφού χαρακτηρίστηκε  από τα Μ.Μ.Ε., βιβλίο σταθμός στη διεθνή βιβλιογραφία της Αυτοβελτίωσης και του Εσωτερισμού, τώρα βρίσκει το λιμάνι του, στις  Εκδόσεις Μακρή, στον φυσικό του χώρο και ανάμεσα σε βιβλία αποκλειστικά Αυτοβελτίωσης, Εσωτερισμού και Φιλοσοφίας του Εσωτερισμού ή πρακτικών του, σε μια Νέα και ανανεωμένη Έκδοση. 
       Η κεντρική παρουσίαση της Νέας Έκδοσης του βιβλίου <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>, θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου  στις 7,00 μ.μ. στο Books Plus/Art & Coffee Πανεπιστημίου 37 υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με την στήριξη του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ και των Ενώσεων Πολιτισμού και  Ανάπτυξης, και  ομιλητές τους καθηγητές κ.κ. Γιώργο Καμπουράκη, Μάριο Νόττα  καθώς και τον συγγραφέα. Αποσπάσματα απ΄ το βιβλίο θα διαβάσει ο συγγραφέας.  Μελωδικά τους συνοδεύει στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαγεωργίου. Για τον συγγραφέα και τη διαδρομή του βιβλίου θα μιλήσουν η Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κ. Νίνα Διακοβασίλη και ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ κ. Ίγκορ Κοντράσιν. 
        Το ταξίδι Με Πυξίδα το Φως της ψυχής είναι μία περιπλάνηση, με πολλές αναταράξεις και περιπέτειες που αγγίζουν τις σφαίρες του απίστευτου, αλλά μας δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε ερωτήματα και προβλήματα που μας βασανίζουν ή ανοίγουν δρόμους σε αδιέξοδα ζωής, που μας πνίγουν.
       Στο βιβλίο <<Με Πυξίδα το Φως>> ο συγγραφέας και ερευνητής στις «Έσω» αλήθειες πολύ πέραν των τεσσάρων δεκαετιών, Πάρις Κατσίβελος, μετά από διαρκή μαθητεία και αγωνιώδη μακροχρόνια αναζήτηση στα περισσότερα πνευματικά συστήματα, ρεύματα και σχολές ανά τον κόσμο, μας ταξιδεύει, μέσα από τη δική του περιπλάνηση, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, χιούμορ, αυτοκριτική και κάποτε αυτοσαρκαστική ματιά, σε χώρους και χώρες Φωτός, σε δρόμους και τρόπους μαθητείας και επίγνωσης, σε μονοπάτια προαποφασισμένων δοκιμασιών και καρμικής αποπληρωμής, σε δοσμένες συνθήκες που σηματοδοτούν τις αλήθειες της ύπαρξής μας. 
       Από τις σπάνιες φορές στη βιβλιογραφία του εσωτερισμού, που οι πρωταγωνιστές των πραγματικών μεταφυσικών περιπετειών και οι ήρωες που τους πλαισιώνουν είναι πρόσωπα γνωστά μας, άγιοι γέροντες, ασκητές, θεραπευτές, διδάσκαλοι, πνευματικοί οδηγοί (ενσώματοι και ασώματοι), καλλιτέχνες κάθε είδους, καταξιωμένοι επιστήμονες ή και άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας. Όλα τα γεγονότα είναι τοποθετημένα στον  συγκεκριμένο χωροχρονικό ορίζοντα του εδώ και του τώρα (αφού επισυνέβησαν σ΄ αυτόν) και αφού αυτός επισφραγίζει την Αλήθεια τους, αλλά και χαρακτηρίζει την κατανόηση και την επι-κοινωνία του αναγνώστη με αυτά.
       Σε όλα τα κεφάλαια, υπάρχει μία ή και περισσότερες «ιστορίες», με ζωντανό δραματοποιημένο λόγο, συχνά με πλούσια λαογραφικά – ανθρωπογνωστικά στοιχεία, και πλήθος πληροφοριών για όσους ενδιαφέρονται για, ή προσανατολίζονται σε,  θέματα Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού.
       Παρουσιάστηκε υπό την  Αιγίδα: Του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, Του Ομίλου για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και άλλων σημαντικών Ομίλων του Πνεύματος και των Τεχνών, σε πολλές πόλεις της χώρας μας, κάποιες του εξωτερικού και σε αρκετούς Δήμους της Αττικής. 
      Τα Μ.Μ.Ε. στην έντυπη,  στην ηλεκτρονική μορφή τους και σ΄ αυτή δια των Ερτζιανών το αγκάλιασαν και το αγκαλιάζουν, μάλιστα από κάποιους γνώστες τοποθετήθηκε δίπλα στο βιβλίο <<Ψυχική Αυτοάμυνα>> της μεγάλης μυστικίστριας Νταϊάν Φόρτσουν. 
       81α  Σημαντικές προσωπικότητες  έκαναν θετικές ή και διθυραμβικές κριτικές για το βιβλίο Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>> του Πάρι Κατσίβελου. Μεταξύ αυτών: Οικουμενικός Πατριάρχης  Βαρθολομαίος, Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί, Ερευνητές, Επιστήμονες, άνθρωποι του Πνεύματος και των Τεχνών.
         Στο τεράστιο αρχείο του συγγραφέα, υπάρχουν 1936 ηλεκτρονικές επιστολές ενθουσιωδών αναγνωστών, μεταξύ αυτών σε κάποιες χαρακτηρίστηκε <<Εγχειρίδιο Ζωής>>, <<Οδηγός Διάσωσης>> και <<Πυξίδα ασφαλούς πλεύσης, στις δυσκολίες της βίωσης>>!!!!!
       Ας έχετε, ας έχουμε όλοι οι <<ασκούμενοι>> στο σχολείο της Γαίας, ευτυχείς, μακρές, αγαπητικές, δημιουργικές πορεύσεις <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>!!!!!!!!!!
       

 
Top