Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΩΝ FUNDS ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Δικαστικός επιμελητής πανηγυρίζει για κατάσχεση μαγαζιού από αμερικανικό fund στο Ρέθυμνο της Κρήτης - Κι όλα αυτά στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην Ελλάδα του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας με το σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείτε ότι τα εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού έχουν ονοματεπώνυμο!!! 

Πριν απο λίγες μέρες στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου επικράτησε τεράστια ένταση όταν κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό καταστήματος από αμερικανικό fund. 
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ ο δικαστικός επιμελητής προστατεύθηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου το εμπόρευμα να πάει στο συγκεκριμένο fund. 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.




Η συγκεκριμένη ιστορία όμως, έχει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου του, ο δικαστικός επιμελητής κ. Ιωάννης Παναγόπουλος κάνει και δημόσιες δηλώσεις καθυβρίζοντας τους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν χαρακτηρίζοντας «άπλυτους και βρωμιάρηδες, ξεδοντιάρηδες», όσους αντιστάθηκαν.
panos 4
Ο κ. Παναγόπουλος έχει αναρτήσει τη συγκεκριμένη δήλωση στο προφίλ του στο Facebook.
Απολαύστε την ανάρτησή του εδώ και δείτε με πόσο πάθος υπερασπίζεται τις κατασχέσεις των Ελλήνων σε μια περίοδο που οι δανειστές συντρίβουν τον ελληνικό λαό.  


Επειδή η συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις του δικαστικού επιμελητή, μόνο οργή προκαλούν, μπήκαμε στον κόπο να ψάξουμε ποιος είναι. 
 
Από το προφίλ του στο Facebook, έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι είναι φίλος του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!!!
 
no 1
 
Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καμμένος όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί ΝΔ, έκανε ο ίδιος τα εγκαίνια στο γραφείο του κ. Παναγόπουλου στον Πειραιά. 
 
panos 2
 
«Μα πώς είναι δυνατόν;» θα αναρωτηθείτε, ο Πάνος Καμμένος έχει φίλους που εξυπηρετούν και εργάζονται για λογαριασμό ξένων funds που λεηλατούν τις περιουσίες του ελληνικού λαού; 
 
panos 3
 
Μα ο κ. Καμμένος δεν ήταν αυτός που υποσχόταν ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ούτε έναν πλειστηριασμό; 
 
Δεν ήταν αυτός ο ίδιος και το κόμμα του που διαβεβαίωναν ότι θα πέταγαν τους δανειστές και τα ξένα κοράκια με τις κλωτσιές; 
 
Ο κ. Καμμένος δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός» με γερμανοτσολιάδες; 
 
kammenos
 
Δυστυχώς για τον κ. Καμμένο και την παρέα του, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό. 
 
Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και καταδεικνύουν το ήθος του ανδρός. 
 
Αυτά για να ξέρει ο λαός ποιους ψήφισε και σε ποιους εμπιστεύθηκε το μέλλον των παιδιών του. 
 
Η καταστροφή της χώρας και η αφαίμαξη του λαού έχουν ονοματεπώνυμο.
 
Τέρμα με το θέατρο σκιών. 


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/
 
Top