Οι Πειραιώτες αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση, στην εμπορική εκμετάλλευση, στην τσιμεντοποίηση και την περιβαλλοντική υποβάθμιση των ακτών μας.


Ζητάμε η Δημοτική Αρχή σε ανοικτή διαβούλευση με τους κατοίκους να αναπλάσει ήπια και να συντηρεί τις παραλίες, διατηρώντας τον ελεύθερο – δημόσιο – κοινόχρηστο χαρακτήρα τους με μοναδικό κριτήριο τις ανάγκες των πολιτών


Στις Δημοκρατίες οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι εκπροσωπούν τις Κοινωνίες, ΟΧΙ τα συμφέροντα και τους επιχειρηματίες,

Οι ιδιοκτήτες του Σκούμπα - Μπόρα Μπόρα ξεκίνησαν τις εργασίες για να λειτουργήσουν για μια ακόμη χρονιά την αυθαίρετη επιχείρησή τους με την πλήρη κάλυψη της Δημοτικής Αρχής.

Μπροστά από το Σκούμπα, όπως μπορειτε να δείτε μπήκαν πέτρινοι ογκόλιθοι και από πάνω ρίχτηκε άμμος. Ως εκ τούτου μπροστά ακριβώς από την αυθαίρετη τσιμεντένια προέκταση του Σκούμπα τώρα δημιουργήθηκε ακόμα μία από " φυσικά υλικά", πλάτους περίπου 4 μέτρων, μήκους περίπου 15 μέτρων και ύψους 1,70 μέτρων αλλοιώνοντας έτσι την ακτογραμμή της παραλίας και φτιάχνοντας ακόμα μία "ωραία" εξέδρα για τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Οι κύριοι που παρευρίσκονταν εκεί κατά την διάρκεια των εργασιών δήλωσαν πως οι εργασίες γίνονται από τον Δήμο. Πράγμα που αν αληθεύει, σημαίνει ότι ο Δήμαρχος είναι προσωπικά ενήμερος για τις παρανομίες που λαμβάνουν χώρα στην παραλία Βότσαλάκια. Αλλά ακόμα και αν δεν ευσταθεί η δήλωση τους (που αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα), πως οι εργασίες παράνομης διαπλάτυνσης του αυθαίρετου Σκούμπα - Μπόρα Μπόρα γίνονται από τον Δήμο

AΠAITOYME να παρέμβει η ίδιος ο Δήμαρχος και οι υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις, και να σταματήσουν άμεσα τις παρανομίες που λαμβάνουν χώρα και καταστρέφουν την παραλία μας.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πειραιά

για τις Παραλίες, Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια
 
Top