Δ.Λιντζέρης : «το Πέραμα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ»
Για το Πέραμα των επόμενων γενιών και τις καλύτερες μέρες που μπορεί να ζήσει η πόλη και να βιώσουν οι κάτοικοι του, έκανε λόγο ο βουλευτής β΄ Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης, σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε κόσμο για τα δεδομένα της πόλης.
Ο Δ. Λιντζέρης, ο οποίος χρόνια τώρα δίνει το στίγμα του με τους αγώνες του για την πόλη του Περάματος και τις φτωχογειτονιές του, δεσμεύτηκε πως και την επόμενη τετραετία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου.
Τόνισε δε ότι είναι τραγικό και ανήθικο για τη Νέα Δημοκρατία να εμπαίζει για δεύτερη φορά με τις ελπίδες και τις προσδοκίες των απλών ανθρώπων και να τους δίνει υποσχέσεις τις οποίες δεν πραγματοποίησε ποτέ, ούτε νοιάζεται να το κάνει στο μέλλον, απλά επιδιώκει την υφαρπαγή ψήφων.
Όπως άλλωστε τόνισε, αυτό είναι κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την παντελή έλλειψη έργων και δράσεων από το 2004 μέχρι σήμερα στην Β΄ Πειραιά αφού η κυβέρνηση της Δεξιάς αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη περιφέρεια ως δεύτερης προτεραιότητας για το σχεδιασμό της.
Ο κ. Λιντζέρης, δεσμεύτηκε ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο κι ίδιος έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για αυτό το κομμάτι του Πειραιά που χρόνια τώρα, δεκαετίες είναι γνωστό και τις γκρίζες και πονεμένες σελίδες του. Και σ΄όλα αυτά πρέπει να μπει μια τελεία…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
 
Top