ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΤΡΑΓΑΚΗΣ : «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια μας το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προτίμησε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Β' Πειραιά».

Γράφει ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στην Β' Περιφέρεια Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης σε αποκλειστική δήλωση στην εφημερίδα μας δήλωσε ότι: « Η κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού έχει ιδιαίτερη πολιτική και συμβολική αξία: σηματοδοτεί, με σαφήνεια, την απόφαση του να βρίσκεται κοντά στον απλό πολίτη της περιφέρειας μας - τον εργαζόμενο, τον χαμηλόμισθο, τον χαμηλοσυνταξιούχο - και ταυτόχρονα εκπέμπει δυνατά το στίγμα της πολιτικής του βούλησης, ότι αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας.Μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες πολιτικής διαδρομής και προσφοράς στον τόπο που με αξίωσε επανειλημμένα με την ψήφο του, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που για πρώτη φορά εν ενεργεία Πρωθυπουργός – και μάλιστα από τους πιο δημοφιλείς που γνώρισε ο τόπος – θα τιμήσει με την υποψηφιότητα του το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας μας ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τραγάκης είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή. Πρόσφατο παράδειγμα της άρρηκτης και συνεχούς συνεργασίας τους ήταν, και η ανάθεση στον κ. Τραγάκη της Προεδρίας , της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του 2007 για την εκλογή των μελών της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου.
ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ο κ. Τραγάκης ιδιαίτερα συγκινημένος εξέφρασε στην εφημερίδα μας, την βαθύτατη θλίψη και συμπαράσταση του, στους συμπατριώτες μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές και συγκεκριμένα ανάφερε ότι: «Νοιώθω και εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες, συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων μας, από το μέγεθος και την έκταση της καταστροφής. Αυτές οι στιγμές, είναι στιγμές ευθύνης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται.
Αυτή την ώρα, μοναδική μου σκέψη και αγωνία είναι οι συμπολίτες μου – που ο τόπος καταγωγής τους, οι συγγενείς και η περιουσία τους βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές – αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μου ανά την επικράτεια.
Αυτή την ώρα, καταθέτω και εγώ όλες μου τις δυνάμεις, μικρές ή μεγάλες, στον κοινό εθνικό μας αγώνα. Καλή δύναμη σε όλους ».
 
Top