Σε μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στο Πέραμα, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β' Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, κ. Γιάννης Τραγάκης.
Ο κ. Τραγάκης, μιλώντας σε εκατοντάδες πολίτες του Περάματος, αναφέρθηκε, καταρχήν, στο μεγάλο θέμα πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα και τόνισε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την επούλωση των πληγών των κατοίκων αλλά και την ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «αυτό το μεγάλο στοίχημα, της επόμενης μέρας, πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε».
Ο κ. Τραγάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ανεργίας, τονίζοντας ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα σε αυτό το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε, επίσης, για τις μεταρρυθμίσεις και τις τολμηρές δράσεις της Νέας Δημοκρατίας, στη στρατηγική του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και στην ανάγκη συνέχειας της λύσης των προβλημάτων του τόπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κ. Τραγάκης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις του, με τις οποίες έδωσε λύση σε πολλά χρονίζοντα προβλήματα συμπολιτών του όχι μόνο στο Πέραμα, αλλά γενικότερα στη Β' Πειραιά.
«Ζητώ από εσάς να αξιολογήσετε όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα 3,5 χρόνια. Όσα μαζί κατακτήσαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα αξιολογήσετε όσα πετύχαμε λαμβάνοντας υπόψη τι παραλάβαμε και τι αντιμετωπίσαμε», κατέληξε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τους πολίτες του Περάματος.
Σταύρος Λιλόγλου

 
Top