"Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ".

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ


Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο Κερατσίνι (Πλατεία Λαού), μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β' Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, κ. Γιάννης Τραγάκης.
Ο κ. Τραγάκης, μιλώντας σε εκατοντάδες πολίτες του Κερατσινίου, αναφέρθηκε, καταρχήν, στην απόφαση του Πρωθυπουργού να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β' Πειραιά. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « Είναι μεγάλη τιμή για την Περιφέρειας μας. Πολιτεύομαι τρεις και πλέον δεκαετίες στην Β' Πειραιά και αισθάνομαι υπερήφανος που για πρώτη φορά εν ενεργεία Πρωθυπουργός – και μάλιστα από τους πιο δημοφιλής που γνώρισε ο τόπος – θα τιμήσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο μας ».
Ο κ. Τραγάκης ανέλυσε διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ανεργίας, τονίζοντας ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα σε αυτό το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε, επίσης, για τις μεταρρυθμίσεις και τις τολμηρές δράσεις της Νέας Δημοκρατίας, στη στρατηγική του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και στην ανάγκη συνέχειας της λύσης των προβλημάτων του τόπου: « Η 16η Σεπτεμβρίου είναι οριακή ημερομηνία για την χώρα. Σας καλώ να αφήσουμε κατά μέρος τις όποιες προσωπικές πικρίες και να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κ. Τραγάκης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις του, με τις οποίες έδωσε λύση σε πολλά χρονίζοντα προβλήματα συμπολιτών του όχι μόνο στο Κερατσίνι, αλλά γενικότερα στη Β' Πειραιά.
«Ζητώ από εσάς να αξιολογήσετε όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα 3,5 χρόνια. Γνωρίζετε ότι από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρέτησα στη Βουλή ήμουν πάντα δίπλα σας. Γι' αυτό, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας ζητήσω να με εμπιστευθείτε και πάλι», κατέληξε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τους πολίτες του Κερατσινίου.


 
Top