ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ:"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ".

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Πειραιά κ. Γιάννης Τραγάκης, μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή στο Κερατσίνι έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Με ενότητα και ομοψυχία γυρίζουν την πλάτη στις κραυγές του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ισχυρή και δυνατή, με ανανεωμένη την λαϊκή εντολή θα συνεχίσει το έργο της.
Ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε τις προεκλογικές ομιλίες του από τις ευαίσθητες περιοχές της Β' Πειραιά, τις περιοχές με το μεγάλο εργατικό δυναμικό, τις περιοχές που έχουν ανάγκη την πραγματική στήριξη της πολιτείας.
Μίλησε για τα όσα υλοποιήθηκαν στον ευρύτερο Πειραιά και αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της ανεργίας που ήταν και είναι η απόλυτη προτεραιότητα.
Η Νέα Δημοκρατία οδηγεί τη χώρα με σταθερά βήματα μπροστά, στο δρόμο της Ασφάλειας και της Ανάπτυξης.
Δυστυχώς για τον τόπο, το ΠΑΣΟΚ, παρελθοντολογεί και εξασκείται στη διαχείριση του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Τους αφήνουμε μόνους τους στον κατηφορικό δρόμο που έχουν διαλέξει ».
 
Top