Αναστασία Ταβούλαρη
Από το http://www.pireasnews.gr
Νέος διαγωνισμος φωτογραφίας αντρών και γυναικών μέσω facebook από το studio φωτογραφήσεων modelsonly portal !!!
To studio modelsonly portal συνδυάζοντας μια από τις καλοκαιρινές του προσφορές με τον διαγωνισμό φωτογραφίας Mr. and Miss Facelook δίνει την δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας να ζήσουν την εμπειρία μιας στουντιακής επαγγελματικής φωτογράφησης και να αποκτήσουν 3 φωτογραφίες με πλήρη ανάλυση Photoshop μονό με 25 ευρώ για οποιαδήποτε χρήση θέλουν.
Και ταυτόχρονα εάν επιθυμούν να λαβουν μερος στον διαγωνισμο φωτογραφιας και να διεκδικησουν το χρηματικο επαθλο των 300 ευρω και μια υποτροφια στην σχολη modeling του modelsonly portal school of models αξιας 1500 ευρω!!!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Mr. & Miss Facelook θα αποτελείται από 3 μηνιαίες ψηφοφορίες μέσω facebook από την σελίδα του διαγωνισμού και τα like σε κάθε φωτογραφία θα αναδείξουν τους 6 νικητές (1 άντρας και 1 γυναικά κάθε μηνά)οπού θα διαγωνιστούν μετά στον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα προκύψουν και οι δυο μεγάλοι νικητές(1 άντρας και 1 γυναικά)οπού θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 300 ευρώ και την υποτροφία στην σχολή modeling του models only portal school of models.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οποίος η οποία θέλει να λάβει μέρος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το studio modelsonly portal για να κλείσει ραντεβού για την φωτογράφηση του η οποία είναι με ρούχα ,βάψιμο και χτένισμα της επιλογής του και εφόσον γίνει η επιλογή για τις 3 φωτογραφίες οπού θα περάσουν από την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να επιλέξει μια από τις 3 και με αυτή την φωτογραφία να λάβει μέρος.
Κάποιος που επιθυμεί να λάβει μέρος και στις τρεις ψηφοφορίες έχει την δυνατότητα κάθε μηνά να επιλεγεί διαφορετική φωτογραφία για να διαγωνιστεί .
Στην περίπτωση που επιθυμεί την ιδία φωτογραφία τότε σε κάθε νέα ψηφοφορία τα like θα μηδενίζονται!
ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ
Η κάθε ψηφοφορία θα αποτελείται από δυο διαφορετικά φακελους με φωτογραφιες.ο ενας θα είναι μονο με αντρες και ο άλλος μονο με γυναίκες.
Η πρωτη ψηφοφορια ξεκιναει 1 ιουλιου και θα εχει διαρκεια μεχρι το τελος του μηνα οπως και οι άλλες 2 του Αυγουστου και του Σεπτεμβρίου.
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Τα 6 άτομα που θα έχουν βγει πρώτοι από τις 3 ψηφοφορίες 3 αγόρια και 3 κορίτσια θα διαγωνισθούν με οποία φωτογραφία επιθυμούν σε κοινό φάκελο και νικητές θα είναι το αγόρι με τα περισσότερα like και η κοπέλα με τα περισσότερα like επίσης.
ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Ανεξάρτητα με τους νικητές που θα βγουν από την διαδικασία με τις ψηφοφορίες θα γίνει και κλήρωση για έναν τυχερό η τυχερή που θα κερδίσει την δημιουργία ενός model book αξίας 500 ευρώ !!!
Επίσης όσα άτομα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα έχουν έκπτωση 30% για την δημιουργία model book 30% για την σχολή modeling του models only portal!!

 
Top