Αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Στα 21 του, ανέλαβε χρέη αρχηγού στην ομάδα του Βελιγραδίου και πλέον ο Λούκα Μίτροβιτς δηλώνει περήφανος ως... κάπτεν της ''Zvezda''.



Ο εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν που, μεταξύ άλλων, θα τον βρει στον Δ' όμιλο της Euroleague μαζί με τους ερυθρόλευκους, τη Βαλένθια, τη Λαμποράλ Κούτσα, τη Γαλατάσαραϊ και τη Νεπτούνας.



Στην πρώτη προπόνηση των Σέρβων για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενημέρωσε πως ο Λούκα Μίτροβιτς αναλαμβάνει χρέη αρχηγού στον Ερυθρό Αστέρα. Σε ηλικία 21 ετών!



Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για τον αναβαθμισμένο ρόλο του στη ''Zvezda'' τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ''δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι αρχηγός στον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά για μένα, αφού είμαι μόλις 21 ετών! Ο κόουτς Ράντονιτς ανακοίνωσε την απόφασή του και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος. Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη να βρίσκεται εδώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου''.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/21_17.html
 
Top