Είναι κάποιοι παίκτες που σε... «κερδίζουν» με την αγωνιστική τους παρουσία. Άλλοι, που σε... "τρελαίνουν" δείχνοντας απίστευτη θέληση να παίξουν, είτε σε αγώνες, είτε ακόμα και σε προπονήσεις και στην προκειμένη περίπτωση, ο Κώστας Φορτούνης έχει και τα δύο στοιχεία!

Μέχρι στιγμής στην προετοιμασία είναι ο καλύτερος παίκτης. Βγάζει τρομερά στοιχεία, μεγάλη ενέργεια και έχει βάλει... δύσκολα στον Μάρκο Σίλβα, με την καλή έννοια βέβαια.

Μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο μέσος των ερυθρόλευκων "τρέλανε" δύο φορές τους ανθρώπους του Ολυμπιακού: Μία με την απίστευτη εμφάνισή του και την γκολάρα που έβαλε κόντρα στη Φέγενορντ το Σάββατο, και μία... χθες!

Στη χθεσινή προπόνηση, λοιπόν, ο Φορτούνης ήταν στους παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου και κανονικά «έπρεπε» να κάνει αποθεραπεία και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Ο μέσος του Θρύλου, όμως, έμεινε στο γήπεδο και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μάλιστα σε πολύ υψηλό ρυθμό για σχεδόν δύο ώρες!

Ο Φορτούνης, όχι μόνο δεν επαναπαύεται, αλλά δουλεύει όλο και πιο σκληρά για να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Πραμένει προσγειωμένος και αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο του προσόν, αφού το πρώτο είναι το τεράστιο ταλέντο του...

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/blog-post_44.html
 
Top