Από το "Στοχασμός-Πολιτική"
 
Παραδίδει το φαύλο πολιτικό σύστημα σε λίγη ώρα... η Μεγάλη Ευκαιρία για τον Ελληνικό λαό πλησιάζει. Κάτω από το βάρος των λαϊκών πιέσεων, οι οποίες στοίχισαν ακόμη και την ζωή σε πάνω από 3000 χιλιάδες συνανθρώπων μας,  οι οποίοι δεν άντεξαν την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχία σε τοκογλύφους για να μας φέρουν στην πλήρη και ολοκληρωτική πτώχευση. Μια πτώχευση που εκτός από οικονομική έχει να κάνει με την ενική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια. Το φιλότιμο του Έλληνα έχει πληγωθεί βάναυσα και η...μέρα της εκδίκησης φθάνει.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: 
Στις 6 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Μιλώντας στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Παπαδήμος τόνισε στους υπουργούς ότι για τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν διπλό έργο, αυτό της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και τη συνέχιση του έργου της κυβέρνησης.
Επίσης, έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, αναφερόμενος κυρίως στο δεύτερο χρηματοδοτικό πακέτο και στο PSI, ενώ σημείωσε πως αυτοί οι μήνες απέδειξαν ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των κομμάτων.
Σε λίγη ώρα (5 μμ) ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κάρολο Παπούλια.
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και θα προκηρύξει τις εκλογές, ανοίγοντας και επισήμως την προεκλογική περίοδο.
Από τις 7 Μαΐου και πέρα, εάν θα έχουμε αποφασίσει ως λαός να ζήσουμε ελεύθεροι ή να συνεχίσουμε να ζούμε κάτω από το ίδιο σημερινό καθεστώς του φαύλου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, είναι στο χέρι μας... από την ημερομηνία αυτή και έπειτα κάθε λάθος δεν θα αναγνωρίζεται. Η εντολή (αποτέλεσμα εκλογών) θα είναι δέσμευση. Γιατί τώρα γνωρίζουμε, ποιοι και  που μας πάνε τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα εφαρμοστικά.
 
Top