Μεγάλη συνέντευξη στην Daily Mail έδωσε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ και όπως είναι φυσικό αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος επιθετικός που συνεχίζει την καριέρα του στα γήπεδα της πατρίδας του με τη φανέλα της Ρόδεραμ, απάντησε σχετικά με την κορυφαία επαγγελματική στιγμή του.

«Αναμφίβολα η συμμετοχή μου στο Champions League. Είναι απίστευτο συναίσθημα να είσαι στη σέντρα για ένα παιχνίδι αυτής της διοργάνωσης και να ακούς τον ύμνο. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που είχα πάει στον Ολυμπιακό. Ήταν απίστευτο να βρεθώ από την Μπλάκμπερν στον Ολυμπιακό και στο Champions League. Θυμάμαι το ματς με την Μπορντό, μπορεί να χάσαμε αλλά και πάλι ήταν φανταστική εμπειρία».

Ο 29χρονος επιθετικός δεν μπορεί να ξεχάσει και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, απαντώντας σε ερώτηση για την πιο εχθρική ατμόσφαιρα που συνάντησε στην καριέρα του.

«Ήταν η έδρα του ΠΑΟΚ, στο πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα. Δεν υπήρχαν οπαδοί της δικής μου ομάδας, ήταν μόνο εκείνοι του ΠΑΟΚ και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο παθιασμένοι ήταν. Πραγματικά απίστευτο...».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post567.html
 
Top