Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε χθες τον νέο 25ο  Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά στο πάρκο Δηλαβέρη, προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τις εργασίες που ολοκληρώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου τον Σεπτέμβριο να παραδοθεί στους δημότες.

Πρόκειται για τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά, ο οποίος θα υποδεχθεί για πρώτη φορά βρέφη και νήπια τη σχολική χρονιά 2016-2017 και έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των γονέων της πόλης μας,  για  δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Ο κ. Μώραλης, συνοδευόταν από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου. Ξεναγήθηκε στους χώρους και συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού,  σε κτιριακό και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Σημειώνεται ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού, δημιουργήθηκε νέα παιδική χαρά. 


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Επισκέφθηκα χθες τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο πάρκο Δηλαβέρη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραδίδουμε στα παιδιά της πόλης μας έναν άρτιο Σταθμό, με καλαίσθητους χώρους οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διαμονή τους. Σε εξαιρετικά  δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τον Δήμο, καταφέραμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να είναι έτοιμος ο 25ος Βρεφονηπιακός Σταθμός για τη νέα σχολική χρονιά. Παρά τα προβλήματα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, όπως είναι η  έλλειψη προσωπικού σε κάθε ειδικότητα και οι κτιριακές υποδομές, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Χάρις Ζηλάκου και από το προσωπικό να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος γιατί είμαι και εγώ πατέρας δύο μικρών παιδιών και μπορώ να καταλάβω τη σημασία της ασφαλούς και ευχάριστης φιλοξενίας των παιδιών.  Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στέλνει κατά  μια έννοια και ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι παρά τα προβλήματα και τις όποιες δυσλειτουργίες, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προσφέρουμε μικρά ή μεγαλύτερα έργα στους δημότες μας. Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί,  προσφέρουν στιγμές χαράς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου, τόνισε: «Είχα τη χαρά να επισκεφθώ και να ξεναγήσω τον Δήμαρχο μας Γιάννη Μώραλη στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου μας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για τη λειτουργία του Σταθμού. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η νέα σχολική χρονιά, από την έναρξη ενός ακόμη Βρεφονηπιακού Σταθμού! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά για το ενδιαφέρον και την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειες μας να προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας στα παιδιά του Πειραιά».
3 συνημμένα
 
Top