Στην κούραση από τη σκληρή και επίπονη προετοιμασία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά το τέλος του φιλικού με την Βάκερ Ινσμπρουκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αλλά η φυσική κατάσταση.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που ζητάει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τώρα το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση. Γι’ αυτό και είναι φορτωμένοι οι ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το σημείο δεν έχει σημασία τα αποτελέσματα, αλλά η φυσική κατάσταση και γι’ αυτό δουλεύουμε συνεχώς. Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν δουλέψει πολύ και η κούραση είναι μεγάλη για τους παίκτες. Τα πόδια τους ήταν περισσότερο κουρασμένα από των αντιπάλων τους. Είναι θετικό αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μείναμε πιο ικανοποιημένοι και δείξαμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που θέλουμε να κάνουμε φέτος».

Για τους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τους νέους παίκτες, όχι μόνο γι’ αυτά που δείχνουν στις προπονήσεις αλλά και στα παιχνίδια. Σήμερα, είχαν καλές ενέργειες και δημιούργησαν ορισμένες καλές φάσεις».

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο, απάντησε: «Σιγά σιγά θα γίνουν όλα, γιατί ακόμα δουλεύουμε. Ξέρω ότι πλησιάζουν οι ημερομηνίες, όμως έχουμε αρκετά παιδιά που ήρθαν μετά από τους υπόλοιπους. Η ομάδα θα αρχίσει να μοιάζει σιγά- σιγά σε αυτή που πρέπει να είναι εν όψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League όταν έρθει η ώρα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/blog-post_1087.html
 
Top