Το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι... παγκόσμιο! Ο Ολυμπιακός φτάνει παντού στον κόσμο και συγκεντρώνει στο Camp του παιδιά από 5 ηπείρους!

Στο Summer Camp 2016 που συνεχίζεται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη συμμετέχουν 18 παιδιά τα οποία έχουν ελληνικές ρίζες αλλά ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αμερική, στην Αφρική και στην Ωκεανία.

Ο Κυριάκος, ο Φίλιππος, ο Παρασκευάς, ο Γκρεγκ, ο Κώστας, ο Βίκτορ, ο Άλεξ, ο Άντριαν, ο Ισίδωρος, ο Δημήτρης, ο Λοϊζος, ο Μάρκος, η Κατερίνα, η Γιασμί, ο Νίκος, ο Μύρων, ο Νταβίντ και ο Παύλος ταξίδεψαν απ' όλο τον κόσμο για να είναι στο Summer Camp.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες του Camp υπάρχουν παιδιά ταξίδεψαν από την Ουάσινγκτον, την Φιλαδέλφια, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Βουδαπέστη, την Νιγηρία, την Νορβηγία, την Βουλγαρία, το Ντουμπάι και την Τασμανία!

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας του Ολυμπιακού και ζουν την κάθε ημέρα σαν ... μοναδική. Δεν πιστεύουν ότι φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού και ότι ζουν στο "σπίτι" της ομάδας τους.

Μαζί τους όπως και πέρσι έτσι και φέτος και ο Χρήστος Κοσμάς, ο οποίος ταξίδεψε από το Σικάγο, για να βοηθήσει ως εθελοντής στο Summer Camp που κλείνει φέτος 16 χρόνια ζωής.

Το Camp συνεχίστηκε για 4η ημέρα με πολλά παιχνίδια, διασκέδαση για όλους αλλά και σεμινάρια ψυχολογίας από τον κ. Γιάννη Ζαρώτη. Η Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για τους μικρούς μας φίλους.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/summer-camp-5.html
 
Top