Το πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης άρχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας και μεταβίβασης της μπάλας και κοροϊδο για τους ερυθρόλευκους.

Όποιος παίκτης έχανε την μπάλα έτρεχε για... τιμωρία με σπριντ σε άλλο γκρούπ και διεκδικούσε εκεί την μπάλα για να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τις πάσες. Αυτό ουσιαστικά είναι άσκηση για κυκλοφορία και πίεση.

Στην βασική άσκηση της προπόνησης ο Βίκτορ χώρισε τους παίκτες σε τρεις υποομάδες. Η μία μετέφερε την μπάλα προς τα έξω και πλάγια σε συγκεκριμένο χώρο, η άλλη πίεζε και έκοβε και η τρίτη έπαιζε προς το κέντρο και έκανε inside game, όπως αξίωνε ο Ισπανός τεχνικός.

Πάνω στην άσκηση ο Πάρντο χειροκροτήθηκε δύο φορές από συμπαίκτες του για ωραία τελειώματα ενώ ο Ανδρούτσος "κρέμασε" εξαιρετικά τον Χουτεσιώτη. Από την άλλη ο Βίκτορ είχε τετ α τετ με παίκτες ενώ ο Λάρα πήγε για αρκετά λεπτά πάνω στον Γούτα για να του εξηγήσει το τι ζητάει από εκείνον όταν αμύνεται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Όσοι δεν έκαναν την συγκεκριμένη άσκηση ήταν σε άλλον χώρο για ασκήσεις συναρμογής, ταχυδύναμης, ισορροπίας και ότι άλλο είχε στον προγραμματισμό το τεχνικό τιμ.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/blog-post_5233.html
 
Top