«Αστακό» θύμιζε χθες το βράδυ το Μικρολίμανο καθώς ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε δείπνο, σε γνωστό, βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο, στον Ζίγκαμρ Γκάμπριελ και τη γερμανική αποστολή που τον συνόδευε.
Χθες το βράδυ, λίγη ώρα μετά τις συνομιλίες που είχε το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου με τους γερμανούς αξιωματούχος ο πρωθυπουργός συνόδευσε τους καλεσμένους στο γνωστό εστιατόριο «Βαρούλκο» του σεφ Λευτέρη Λαζάρου.
varoulko21varoulko20
Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακοπουλος, και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιων και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
varoulko28varoulko27
Ο πρωθυπουργός και οι καλεσμένοι του γεύτηκαν το μενού του διάσημου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος βρισκόταν στο εστιατόριο, φωτογραφήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και βέβαια περιποιήθηκε προσωπικά την παρέα.
varoulko11varoulko12varoulko13varoulko14varoulko16
Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και η γερμανική αποστολή απόλαυσαν καπνιστό ξιφία, μαριναρισμένο λαβράκι με αχινό, ψητό καλαμάρι και συναγρίδα στη σχάρα. Η βραδιά έκλεισε με κρέμα λευκής σοκολάτας με ζελεδακια μελιού και σορμπέ πρασίνου μήλου συνοδευόμενο από κρασί, κτήμα Γεροβασιλείου, Μοσχάτο Λήμνου και παραδοσιακό τσίπουρο.
Ο γνωστός σεφ έκανε δώρο τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ένα μπουκάλι ελαιόλαδο ειδική ποικιλία.
varoulko1varoulko2varoulko3varoulko4varoulko5varoulko6varoulko7

 
Top