ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΡ.Α.ΣΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Μαρτίου 2017, η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω( με εισηγητή τον ίδιο το Δήμαρχο ) δεν θέλησε, για μία ακόμη φορά, να δώσει τέλος στην αγωνία της μίας εκ των δύο εργαζομένων – «ομήρων» - που παλεύουν για το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία.
Φορτώνοντας όλες τις παθογένειες του συστήματος προσλήψεων στο Δημόσιο, στην εργαζόμενη(;), ο Δήμαρχος Αιγάλεω δήλωσε ότι θα λειτουργήσει «κατά περίπτωση» - επιλεκτικά λέμε εμείς – όσον αφορά την άσκηση των ένδικων μέσων.
Δεν ισχύουν δηλαδή οι πρωτόδικες αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζόμενους ή μάλλον ισχύουν αυτές που θα εγκρίνει – με ποια ιδιότητα; - ο Δήμαρχος Αιγάλεω.
Η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω έχει υποχρέωση να διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων και οφείλει να αντιμετωπίζει τα ζητήματα με απόλυτη ισότητα χωρίς διακρίσεις.
Δυστυχώς την Πέμπτη η σκοπιμότητα, η ακαμψία και ο παραλογισμός
μετατράπηκαν σε αδικία!
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για δικαίωση κάθε εργασιακού δικαιώματος, έχοντας στο πλευρό μας όλους τους συναδέλφους, συνεχίζοντας να τονίζουμε με την στάση μας, ότι δεν αντιμετωπίζονται όλα στη λογική του να εντυπωσιάσουμε.

Αιγάλεω, 17-Μαρτίου-2017
http://www.pireasnews.gr/
 
Top