H συνέντευξη Τύπου του Final 4
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Γλυφάδας η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα φιλοξενηθεί αύριο και μεθαύριο (4-5 Μαρτίου) στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Ματθαίος Λιούγκας». Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Τομεάρχης Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο της Γλυφάδας που διοργανώνει αυτό το Final 4 σε αυτό το όμορφο και μεγάλο γήπεδο το οποίο θα είναι γεμάτο και τις δυο ημέρες και η διοργάνωση θα είναι τέλεια. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες έρχονται με τις ίδιες πιθανότητες σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, έτσι και ο Ολυμπιακός έχει τις ίδιες πιθανότητες. Εύχομαι σε όλους υγεία, και να παίξουν όλοι πολύ καλό βόλεϊ».
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση επέστρεψε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Να δημιουργηθεί όμορφη ατμόσφαιρα όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία τόσο στα νησιά όσο και στην επαρχία που έχουμε πάει για τα Final Four και φυσικά εμείς οι αθλήτριες από την πλευρά μας να προσφέρουμε ένα πολύ όμορφο θέαμα σε όλο το φίλαθλο κοινό».
http://www.pireasnews.gr/2017/03/final-4.html
 
Top