Άγρια δολοφονημένος με μαχαιριές στο κεφάλι και...
πισώπλατα βρέθηκε λίγα λεπτά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης ο 54χρονος λογιστής Π. Μ.

– Φώναζε σε βοήθεια και οι γείτονες νόμιζαν ότι λογομαχεί με τον αδερφό του

– Άγρια δολοφονημένος είχε βρεθεί και ο αδερφός του πριν χρόνια, μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στη Νέα Χαλκηδόνα

Με πολλές μαχαιριές στο κεφάλι και την πλάτη, βρέθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε μια λίμνη αίματος από τον αδερφό του στη μονοκατοικία της οδού Λακωνίας στα Μανιάτικα της Νίκαιας ο 54χρονος λογιστής Π.Μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Δ.Ε.Ε., το κίνητρο ήταν η ληστεία, αφού η οικεία του ήταν ακατάστατη. Συγκλονισμένοι οι γείτονες του άτυχου λογιστή, μιλούν για έναν άνθρωπο της εκκλησίας και πολύ χαμηλών τόνων. Ακριβώς δίπλα από την οικεία του, διατηρούσε λογιστικό γραφείο. Στη ταράτσα της μονοκατοικίας διέμενε ο αδερφός του, ο οποίος την ώρα του εγκλήματος δήλωσε ότι κοιμόταν.

Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πριν αρκετά χρόνια, ο 39χρονος αδερφός του θύματος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Εκείνο το έγκλημα, η Αστυνομία το είχε αποδώσει σε ληστεία. Το δράμα για την οικογένεια συνεχίστηκε, αφού λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία, έφυγε η μητέρα του θύματος από τον καημό της, όπως δηλώνει συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Σήμερα το μεσημέρι, όπως όλα δείχνουν, η ιστορία επαναλήφθηκε με την άγρια δολοφονία του 54χρονου λογιστή μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άγρια πάλη του θύματος με τον ή τους δολοφόνους του πριν δεχθεί τις μοιραίες μαχαιριές και καταλήξει.




 
Top