Άδοξο τέλος φαίνεται να έχει το "destinationpiraeus" που στήθηκε πριν από περίπου  δυόμιση χρόνια ύστερα από δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου...
ν' αποτελέσει το μεγάλο "όπλο-εργαλείο" για την τουριστική προβολή του Δήμου Πειραιά.

Το "Reportaz Net" αποκαλύπτει ότι σήμερα α
ν κάποιος τουρίστας ή επισκέπτης θελήσει να επισκεφθεί στο destinationpiraeus.com που προβάλλεται τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά (pireasnet) όσο και από του δημοτικού ραδιοφώνου (kanaliena), τότε με έκπληξη  θα διαπιστώσει ότι απλά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 


Δηλαδή, φαίνεται πλέον ότι έχει εγκαταλειφθεί πλήρως το πολυδιαφημισμένο "εργαλείο" destinationpiraeus που υποτίθεται ότι "σηκώνει" το βάρος της προβολής του Πειραιά για την προσέλκυση των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια που πιάνουν στο λιμάνι της πόλης. 
Αν και υπολειτουργούσε εδώ και πολύ καιρό, καθώς η επισκεψιμότητα του ήταν μηδαμινή
Το παράδοξο είναι ότι για το destinationpiraeus είχαν γίνει οι δύο πρώτες προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές για περίοδο κρίσης.   (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Εκείνο όμως που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ουδείς αρμόδιο ή μη έκανε ένα απλό κλικ για να δει τελικά που οδηγεί το μπάνελ με το "destinationpiraeus" αν προβάλλεται μέσα από τις επίσημες σελίδες. του Δήμου Πειραιά και της ΔΗΡΑΠ.  


Πηγή: Το φιάσκο με το destinationpiraeus στον Δήμο Πειραιά 
 
Top