Η πρόκριση ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού μετά το εμφατικό 3-1 στο Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να κάνουν δεύτερη νίκη επί της Παρτίζαν, παρότι προηγήθηκαν δύο φορές, είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη κι απείλησαν λιγότερο απ'τους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τις αναμενόμενες δύο αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Βούκοβιτς, με τον Ρομαό να παίρνει τη θέση στο 6 και να στέλνει στον πάγκο τον Σιώπη.

Ο Φορτούνης πήρε τη θέση στην ενδεκάδα που του στέρησαν οι στομαχικές διαταραχές στο Βελιγράδι, άφησε τον Σεμπά στον πάγκο και έστειλε τον Μάριν στα αριστερά της επίθεσης, ενώ στην κορυφή ο Μπεν αναμενόμενα κράτησε τη φανέλα του βασικού μπροστά απ'τον Εμενίκε.


Ο Τζούκιτς διατήρησε το 4-4-2 κι αυτός είχε δύο αλλαγές. Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο ήταν εκτός αποστολής (έτοιμος να φύγει για τη Γαλλία και την Μετς) και έτσι φανέλα βασικού πήρε ο Σουμά, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Παρτίζαν, ενώ στο κέντρο δίπλα στον Έβερτον τη θέση του Κόσοβιτς πήρε ο Γέβτοβιτς.
 
Top