Ο Μάρτιν Νοβοσέλατς έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ξένους στην ιστορία του. Ως… Κροάτη, τα ΜΜΕ της χώρας ζήτησαν τη γνώμη του για τα παιχνίδια με τη Ριέκα και εκείνος μίλησε για τη νοοτροπία και την καυτή έδρα των «ερυθρόλευκων». 

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτή είναι η νοοτροπία τους. Ακόμη και τότε που παίζαμε με την Μπάγερν του Ρουμενίγκε, δεν δέχονταν τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Πάντως δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα ο Ολυμπιακός και πόσο δυνατός είναι», τόνισε ο θρυλικός άσος. 

«Η Ριέκα έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι, αλλά φέτος δεν έχει καλή πορεία και δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση για να μπει στους ομίλους. Η περσινή ομάδα θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα θα εξαρτηθούν πολλά από τη μέρα που θα βρεθεί. Είναι πολύ σημαντικό να μην καεί στην κόλαση του Πειραιά. Είναι τέτοια η ατμόσφαιρα εκεί, που για έναν αντίπαλο δεν επιτρέπεται να είναι σε κακή μέρα. Αν μείνει όρθια στο πρώτο ματς, πιστεύω πως η Ριέκα έχει τις πιθανότητές της», πρόσθεσε.
sport-fm.gr
 
Top