Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το βράδυ στο Σαρωνικό το πλοίο Μακεδονία παρασύρθηκε από τη ραδα του Πειραιά και κατέληξε στη Κυνόσουρα και συγκεκριμένα σε ακτή δίπλα στα Σελήνια
Το ρυμουλκό Χρήστος XXXIII του Σπανόπουλου είναι εκεί τώρα για να προσπαθήσει να το αποκολλήσει.Εμείς απο πέρυσι εχουμε εφιστήσει την προσοχή των αρχών για την παρουσία των 2..κουφαριών στη ραδα του Πειραιά.
ACD1CAE3-F1C2-4DE3-824E-63E6B4516B5F
Γράφαμε σχετικά το Νοέμβριο του 2016.Παναγία Αγιασσου και & Μακεδονία, 2 πλοία που έχουν συμπληρώσει ήδη 3,5 χρονια στη ράδα του Πειραιά εντελώς εγκατελελειμένα και αφημένα στη τύχη του μετα τη ρυμούλκηση τους απο τον Πειραιά στη ράδα της Αλιαγά για διάλυση και την επιστροφή τους αφου οπως είχε ακουστεί δεν είχε ακολουθηθεί η αναγκαία νομικη διαδικασία για το τελευταίο τους ταξίδι.
Τα πλοία οσο περνάει ο καιρός είτε έχουν μεγαλύτερη κλίση είτε πηγαίνουν ολο και πιο προς τα εκει που φυσάει πιο συχνά ο αέρας στο Σαρωνικό. Είναι νοτιάς? πάνε νότια…ειναι βοριάς? πάνε βόρεια.Πάντα ομως ελοχεύει ο κίνδυνος βύθισης τους. Εδω βουλιαξε το Παναγία Τήνου μέσα στο λιμάνι.
Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα Εφημερίδα Ανατροπές.
ΠΗΓΗ: Pireaspiraeus.com
 
Top