Με οικογενειακούς δεσμούς και όρους μαφίας, δρούσε εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά, μετά από πολύμηνη έρευνα.

Σε αυτήν, συμμετείχαν δέκα άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Σαλαμίνα και την Κέρκυρα. Οι εμπλεκόμενοι ήταν είτε παντρεμένοι μεταξύ τους είτε διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newpost, τα μέλη της σπείρας, που διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στην περιοχή, είχαν κάνει τη σπείρα, οικογενειακή υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Τ.Α, ηλικίας 32 ετών, μαζί με τη σύντροφό του Γ.Ε., ηλικίας 30 ετών, που διέμενε στην Κέρκυρα, «έσπρωχναν» ναρκωτικά σε Σαλαμίνα και Κέρκυρα.

Παράλληλα ο Π.Π., ηλικίας επίσης 32 ετών, και η γυναίκα του Α.Τ., με την οποία είχαν και δύο παιδιά, διακινούσαν ναρκωτικά στη Σαλαμίνα, όπως και ο κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση Π.Α. με τη σύντροφό του Κ.Β. H συγκεκριμένη σπείρα, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, είχε καταφέρει να απλώσει τα «πλοκάμια» της στις πιάτσες ναρκωτικών της Σαλαμίνας και να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην διακίνηση ουσιών.
 
Top