Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας για να τιμήσει τους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα τη Μάχη της Ηλεκτρικής, διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ.,  στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιου Κερατσινίου (Ελ. Βενιζέλου 102), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσει την προσπάθεια τους.

Η εισαγωγή των νέων στα Ανώτατα  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αποτελεί το πέρας αλλά και την αρχή μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και εμπειριών στη ζωής τους.

Ο Δήμος μας θεωρεί καθήκον του την επιβράβευση αυτών των μαθητών και των γονιών τους, που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους και δίνοντας το δικό τους παράλληλο αγώνα τους στήριξαν στην κατάκτηση αυτής της μάχης.

Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των μαθητών της Α/θμιας εκπαίδευσης, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τη «Μάχη της Ηλεκτρικής».

Την εκδήλωση -η οποία θα περιλαμβάνει  προβολή ταινίας μικρού μήκους και συναυλία ζωντανής μουσικής από το μαθητικό σχολικό συγκρότημα του 1ου Λυκείου Κερατσινίου καθώς και θεατρικό δρώμενο από το 3ο Λύκειο Κερατσινίου- είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν οι μαθητές όλων των σχολείων της πόλης.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top