Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, γλιτώνοντας τα χειρότερα καθώς έχανε 2-1 στο 89ο λεπτό.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 19ο λεπτό ο Βασιλακάκης για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους στο 28΄ο Μάριν. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2-1 στο 66ο λεπτό με τον Ντιγκινί και όλα έδειχναν ότι θα πανηγυρίσει τη νίκη. Όμως στο 90΄ο Χατζισαφί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-2 χαρίζοντας στην ομάδα του έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.



Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στους 43 βαθμούς και είναι στο -4 από την ΑΕΚ και στο -3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο (παίζει τη Δευτέρα στις 19.30 με την ΑΕΛ στην Τούμπα).

Ο Ολυμπιακός έχασε στον αγώνα με τον Ατρόμητο εκτός από βαθμούς και τρεις παίκτες λόγω τραυματισμών. Τους Φορτούνη, Μιραλάς και Ταχτσίδη.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (89' Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94' Στρούγγης) και Ντάουντα (86' Κωτσόπουλος).


Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Χατζισαφί, Μποτία, Νικολάου, Ταχτσίδης (62' λ.τρ. Τζούρτζεβιτς), Ζιλέ, Μάριν, Μιραλάς (39' λ.τρ. Οφόε), Φορτούνης (24' λ. τρ. Πάρντο) και Ανσαριφάρντ.

 
Top