Η πρώτη φιλοζωική ταινία Re-action στο Σινέ Παράδεισος

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, είσοδος ελεύθερη

Εναλλακτικό εισιτήριο τρόφιμα και ζωοτροφές

Η πρώτη φιλοζωική ταινία με τίτλο Re-action και σλόγκαν «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή!», παρουσιάζεται σε πρώτη προβολή στη περιοχή του Πειραιά την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον κινηματογράφο Σινέ Παράδεισος (Αγ. Γεωργίου και Ζάππα). 

Η προβολή διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αδέσποτη Ελπίδα σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» των Κοινωνικών Υπηρεσιών. 
Η ταινία αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Αρτέμης Σαμοθράκης και ο Κορυδαλλιώτης Αλέξανδρος Κατσάρης, τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης και πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον  Ντίνο Καρύδη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και εναλλακτικά όποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας για το πρόγραμμα ΣτηρίΖΩ του Δήμου ή ζωοοτροφές στον Σύλλογο Αδέσποτη Ελπίδα. 
Στην ταινία συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ και ως guests οι:  Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.

http://www.pireasnews.gr/
 
Top